cialis levitra gratis de prueba
Ddavp 10 mg online price
Long stays Back to overview Print E-mail

You can stay in Barcelona also for longer.

 

 

Studenten

De meest trendy stad van Spanje is een betrouwbare, moderne bestemming met een kleurrijke geschiedenis van 2000 jaar. Behalve het studeren in Barcelona valt er nog veel meer te beleven. Bewonder de surrealistische architectonische bouwwerken van Antoni Gaudí; en mis de spitse toren van de Sagrada Familia of het excentrieke Parc Güell niet. Breng een bezoek aan de mooie Cathedraal la Seu en proef de tapas op een terrasje op Las Ramblas. ’s Avonds kun je genieten van de meest vernieuwende club scene van Europa.

 

 

 

Kortom, Barcelona is de ideale stad om te Studeren!

Ongeveer 150 000 studenten studeren aan de Catalaanse universiteiten. Er zijn 11 universiteiten in Catalonië, waarvan 7 publieke en 4 private. De eerste universiteit werd gesticht in 1450. Men kan afstuderen als Graduaat, master, Doctor...

 

 

 

 

Wonen in Barcelona is duur. De meeste Barcelonezen huren een huis, want kopen is voor de middenklasse niet betaalbaar. 

Vele jongeren wonen dan ook op een kamer (= piso) in plaats van op appartement.  Het is ook belangrijk om je verblijfsadres al vanuit Nederland te vinden. Hier bent u bij ons bij het goede adres aangekomen, wij verhuren onze appartementen voor langere periodes. We hebben veel ervaring met de verhuur aan studenten.

 

:: Wij bieden goede en duidelijke Nederlandse contracten.

:: Onze appartementen zijn centraal gelegen.

:: Wij hebben een kantoor in Barcelona. Mocht er wat zijn tijdens het verblijf is er altijd een contactpersoon ter plaatste aanwezig. 

 
Neem telefonisch of per email contact met ons op voor huurprijzen voor langere termijn.
 
Tip!
Zorg ervoor dat u goed verzekerd bent, de Lang Op ReisVerzekering van de Europeesche is speciaal samengesteld voor studenten die langer in het buitenland verblijven. Klik hier voor meer informatie over de Lang Op Reis Verzekering.
 

Levenskost in Barcelona 

Als toerist voorzie je een budget om uit te geven aan eten, kledij ... Als je ergens langer verblijft, wordt de levenskost van een plaats toch wel belangrijk. 

De levenskost in Barcelona is redelijk hoog, maar als je wat tijd hebt, kan je zeker op goedkope dingen botsen. Supermarkten bijvoorbeeld zijn niet zo goedkoop, maar je hebt zeker uitzonderingen aan de stadsrand. Zoek daar naar de uithangborden: Superdescompte, Aldi (www.aldi.es), Dia (www.dia.es), Pryca en Lidl (www.lidl.es).

 

In het centrum zijn de prijzen in de supermarkten iets duurder. De namen: Caprabo, Mercadona. Als je verse voedingswaren wil vinden van goede kwaliteit, kan je ze best op de markt kopen. Elke wijk heeft minstens 1 marktplaats, al of niet in een overdekte markthal. Daar vind je kersverse vis, vlees, groenten en fruit. De prijzen zijn duidelijk hoger dan in de supermarkten. Normaal gezien zijn markten open vanaf 8 uur 's morgens tot 14u 's middags, 7 dagen. 

 

Om uit eten te gaan, kun je beter het toeristische centrum vermijden. Op de Rambla of op plaça Cataluny zal je veel betalen voor wat je krijgt. Er zijn alternatieven: als je snel een goedkope snack wil, kan je terecht in één van volgende ketens Pans & Company, Bocatta, Pastafiore, Telepizza ... Prijzen voor frisdranken (Cola, Ice Tea...) zijn min of meer gelijklopend aan de prijzen hier, misschien 10 of 20 cent goedkoper. Prijzen voor sterke drank liggen er net iets hoger; een goede Chivas whisky bijvoorbeeld kost tussen 30 en 40 euro." 

 

 

 
buy Levitra with mastercard online pharmacy