cialis levitra gratis de prueba
Ddavp 10 mg online price
Sustainable Tourism Back to overview Print E-mail


Duurzaam reizen is meer dan het compenseren van de CO2 uitstoot van een vliegreis, duurzaam reizen is bewust reizen met respect voor de natuur, cultuur en de bewoners van een land. Bij Peterman-Moral B.V. proberen wij zoveel mogelijk duurzaam te ondernemen, wat inhoud dat wij zo weinig mogelijk schade aanrichten aan milieu, natuur en cultuur, maar ook zoveel mogelijk lokale economieën proberen te stimuleren. Het doel van duurzaam reizen is ervoor te zorgen dat onze reizen geen schade aanrichten en reizigers die over een aantal jaar het land bezoeken dezelfde unieke ervaring kunnen beleven, zoals u dat nu ook kunt.

Enkele voorbeelden om het duurzaam reizen beleid van Peterman-Moral B.V. weer te geven:

 

Keuze van accommodaties

We mijden bewust zoveel mogelijk internationale hotelketens, omdat dan onbekend is of de geldstromen uiteindelijk wel voortvloeien in de lokale economie. Tevens zorgen grote hotelketens regelmatig voor schade aan de leefomgeving van de lokale bevolking, bijvoorbeeld door grote hoeveelheden van de schaarse elektriciteit te gebruiken voor airconditioning of door veel water te ontrekken uit de omgeving voor zwembaden, golfbanen en andere luxe extra’s. Zoekt u een accommodatie die volledig aan het duurzame beleid voldoet, op de website kunt u deze accommodaties herkennen aan ons logo in de groene kleur.

 

Stimuleren van de lokale economie

Peterman-Moral B.V. werkt samen met lokale agenten. Wij hebben ons eigen serviceteam op de bestemming. Hiermee stimuleren wij de lokale economie.

Respect voor natuur en milieu

 

Tijdens de arrangementen en excursies die wij organisieren is het belangrijk dat we rekening houden met het milieu. De bedoeling is dat we alleen voetstappen achterlaten…

Peterman-Moral B.V. heeft tot doel onze reizen zo duurzaam mogelijk op te zetten. Mocht u tijdens uw reis aspecten tegenkomen die in strijd zijn met deze doelstelling, dan horen wij dat graag.

Gerelateerde sites:

 

www.greenseat.nl

Een website waar vakantiegangers de schadelijke uitstoot van hun gevlogen en gereden kilometers kunnen compenseren via duurzame energieprojecten en door de aanplant en bescherming van bossen.

 

www.milieucentraal.nl

Met de adviesmodule Klimaatwijs op reis kunt u voor uw buitenlandse reis met bus, trein, auto of vliegtuig uitrekenen hoeveel CO2 of broeikasgassen u met uw reis uitstoot. Ook ziet u hoeveel bomen er nodig zijn om die uitstoot binnen een jaar te compenseren. Klik op de banner om rechtstreeks naar de adviseur te gaan.

 
buy Levitra with mastercard online pharmacy