Wie zijn wij Terug naar overzicht Afdrukken E-mail

Welkom bij Peterman-Moral B.V. Geen grote touroperator, geen onpersoonlijke organisatie. Maar juist een vriendelijke organisatie waarbij service en kwaliteit voor een betaalbare prijs hoog in het vaandel staat.

 

Wij zijn een echte Spanje Specialist waarbij wij op dit moment gespecialiseerd zijn in de Costa Brave met de geweldige stad Barcelona, en het hele jaar door zonnige Eiland Tenerife. Beide bestemmingen zijn onze thuisbasis en daarom kunnen wij de beste pakketreis samenstellen voor de scherpste prijzen.Maar niet alleen op Tenerife en aan de Costa Brave wordt u vakantie geregeld, aarzelt u niet en maakt u gebruik van ons online aanvraagformulier en wij zoeken de beste mogelijkheden in HEEL Spanje!

Juist omdat onze kantoren zich in Spanje bevinden hebben wij goede contacten in de reiswereld om voor u het beste aanbod samen te stellen.Ook bemiddelen wij met autohuur, excursies en arrangementen.  Op de bestemming staan wij 24 uur voor u klaar. Juist omdat wij veel met lokale organisaties samenwerken is ons service niveau 100%. Neem een kijkje op onze site, laat u verrassen door de spetterende last minutes die wij met zorg samenstellen kort voor vertrek. Onze nieuwe formule ¨Het verrassingappartement¨, zorgt ook voor veel tevreden gasten en daarnaast organiseren wij speciale arrangementen. Staat wat u wenst tijdens uw vakantie niet op de site? Aarzel dan niet en maak gebruikvan het ¨vrijblijvend reisadvies¨. Wij garanderen dat we binnen 24 uur antwoorden met een passend advies en uiteraard een passende prijs. Veel gasten gingen u al voor…en komen telkens weer terug! 

Exclusief en Betaalbaar