cialis levitra gratis de prueba
Ddavp 10 mg online price
Single Trip Cancellation Insurance Back to overview Print E-mail

U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht, dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken. Want het kán gebeuren dat een geboekte reis niet door kan gaan of dat u halverwege naar huis moet. Dan is een Kortlopende Annuleringsverzekering ideaal.

 

Waarom kiest u onze Kortlopende Annuleringsverzekering?

Lastminute-boekingen meeverzekerd

Met de Kortlopende Annuleringsverzekering bent u voor en tijdens uw vakantie goed verzekerd tegen annuleringskosten. Of u uw reis nu lastminute of ruim van tevoren boekt. En of het nu gaat om een zakelijke reis naar New York of een kampeervakantie naar Italië.

Extra vergoeding bij vertraging van bus, trein of vliegtuig

Stel dat u door vertraging van uw bus, trein of vliegtuig een dag later aankomt op de plaats van bestemming. Met de Kortlopende Annuleringsverzekering ontvangt u van ons een passende vergoeding. Geldig bij een vertraging van minimaal acht uur.

Allerlei annuleringsredenen meeverzekerd

De Europeesche begrijpt dat u liever thuisblijft als u uw nieuwe huis mag betrekken. Of dat u niet op vakantie kúnt als u net uw baan hebt verloren. Daarom kunt u met een Kortlopende Annuleringsverzekering uw vakantie afzeggen of afbreken om allerlei verschillende redenen.

Speciale annuleringsredenen meeverzekeren

Soms weet u van tevoren al dat u niet op reis wilt als de Elfstedentocht doorgaat. Of als het Nederlands Elftal moet voetballen. Of als uw favoriete popgroep onverwachts naar Nederland komt. Dit soort speciale annuleringsredenen kunt u meeverzekeren. De Europeesche verzorgt graag maatwerk voor u.

Met de uitbreiding Garantie-Annulering de hele reissom terug

U kunt uw Kortlopende Annuleringsverzekering direct online afsluiten, bereken nu uw premie!

Download hier de voorwaarden van de Kortlopende Annuleringsverzekering

 

 

 

 
buy Levitra with mastercard online pharmacy