cialis levitra gratis de prueba
Ddavp 10 mg online price
Multi Trip Cancellation Insurance Back to overview Print E-mail

Gaat u per jaar meer dan eens op vakantie? Soms lang, soms kort, soms ver weg en soms lekker dichtbij huis? Dan mag een Doorlopende Annuleringsverzekering niet ontbreken. 

 

Waarom kiest u onze Doorlopende Annuleringsverzekering?

 

Want het kán gebeuren dat een geboekte reis niet door kan gaan of dat u halverwege naar huis moet. Dan is een annuleringsverzekering die u voor eens en altijd afsluit, wel zo makkelijk. TIP! Last-minute boekingen meeverzekerd...

Lastminute-boekingen meeverzekerd

Met de Doorlopende Annuleringsverzekering bent u het hele jaar door goed verzekerd tegen annuleringskosten. Hoe vaak u ook op reis gaat en of u uw reis nu lastminute of ruim van tevoren boekt. Tip: samen met een doorlopende Reisverzekering heeft u echt nergens meer omkijken naar.

Extra vergoeding bij vertraging van bus, trein of vliegtuig

Stel dat u door vertraging van uw bus, trein of vliegtuig een dag later op vakantie kunt. Of een dag later aankomt op de plaats van bestemming. Met de Doorlopende Annuleringsverzekering ontvangt u van ons een passende vergoeding. Geldig bij een vertraging van minimaal acht uur.

Allerlei annuleringsredenen meeverzekerd

De Europeesche begrijpt dat u liever thuisblijft als u plotseling zwanger blijkt. Of dat u niet op vakantie kúnt als u net uw baan bent verloren. Daarom kunt u met een Doorlopende Annuleringsverzekering uw vakantie afzeggen of afbreken om allerlei verschillende redenen.

Speciale annuleringsredenen meeverzekeren

Soms weet u van tevoren al dat u niet op reis wilt als de Elfstedentocht doorgaat. Of als het Nederlands Elftal moet voetballen. Of als uw favoriete popgroep onverwachts naar Nederland komt. Dit soort speciale annuleringsredenen kunt u meeverzekeren. De Europeesche verzorgt graag maatwerk voor u.

Zelf kiezen voor welk bedrag u uw vakantie verzekert

Standaard is uw reis verzekerd voor € 1.500,- per persoon. Dat betekent dat u maximaal dit bedrag terugkrijgt als u een vakantie annuleert. Sluit dat bedrag niet helemaal aan bij de reis die u gaat maken? Kies dan voor het verzekerde bedrag van € 3.500,- per persoon per reis.

U kunt uw Doorlopende Annuleringsverzekering direct online afsluiten, bereken nu uw premie!

Download hier de voorwaarden van uw Doorlopende Annuleringsverzekering!

 
buy Levitra with mastercard online pharmacy