cialis levitra gratis de prueba
Ddavp 10 mg online price
Single Trip Travel Insurance Back to overview Print E-mail

Altijd een reisverzekering op maat. Dankzij de vele uitbreidingen kunt u uw Kortlopende Reisverzekering helemaal zelf samenstellen. Zo betaalt u alleen voor dat wat ú nodig heeft. Tip: denk ook aan een passende annuleringsverzekering, zodat u geen kosten heeft als u onverwachts niet op vakantie kunt.

 

Waarom kiest u onze Kortlopende Reisverzekering?

Altijd een reisverzekering op maat

Dankzij de vele uitbreidingen kunt u uw Kortlopende Reisverzekering helemaal zelf samenstellen. Zo betaalt u alleen voor dat wat ú nodig heeft. Tip: denk ook aan een passende annuleringsverzekering, zodat u geen kosten heeft als u onverwachts niet op vakantie kunt.

Bijna alle sporten standaard meeverzekerd

Als u of uw kinderen spontaan een middagje gaan sporten, zijn de risico’s standaard meeverzekerd. Dat geldt voor bijna alle sporten, dus bijvoorbeeld ook voor abseilen, raften of bungeejumpen.

Geen eigen risico bij geneeskundige kosten, zoals medicijnen

Stel dat u ziek wordt of uw been breekt op vakantie. Dat is geen pretje in een land waar u niet woont. Met de Kortlopende Reisverzekering staan wij u met raad en daad bij. U hoeft zich geen zorgen te maken om geld. Wij vergoeden de noodzakelijke geneeskundige kosten die uw zorgverzekeraar niet dekt en u betaalt géén eigen risico.

De Europeesche Hulplijn dag en nacht bereikbaar

Als u hulp of advies nodig heeft tijdens uw vakantie, kunt u de Europeesche Hulplijn dag en nacht bellen. Wij beantwoorden al uw vragen en komen waar nodig direct in actie. Tip: zet het nummer in uw mobiele telefoon. Zo weet u ons gemakkelijk te vinden.

U kunt uw Kortlopende Reisverzekering direct online afsluiten, bereken uw premie!

Download hier de voorwaarden van de Kortlopende Reisverzekering 

 
buy Levitra with mastercard online pharmacy