Accommodaties Terug naar overzicht Afdrukken E-mail

Om uw verblijf op Tenerife een beetje comfortabel en gemakkelijk te maken, hebben we "duikers appartementen'' ter beschikking voor onze klanten.

 

Deze appartementen zijn gelegen op 5 minuten loopafstand van het duikcentrum. Dan heeft u geen excuus meer om te laat te komen!

 

Compostella Beach Appartementen (3*)     prijzen Bekijk foto's Deze appartementen hebben een uitstekende ligging in Playa de las Americas, recht tegenover het strand van Las Vistas, en direct naast de duikschool.Alle appartementen zijn goed ingericht en bevatten een huiskamer, een aparte tweepersoons slaapkamer, badkamer, keuken met koelkast, kookstel, magnetron, safe, terras/balkon.Linnen en handdoeken zijn hierbij inbegrepen.

Er is een buitenbad met een groot zonnig terras met zonnebedden en parasols, er is ook een kinderbadje.

 

Royal Garden Appartementen  (4*)    Bekijk foto's/prijzen Tenerife Royal Garden is een “beach-front” Resort gelegen tussen Los Cristianos en het levendige Playa de las Americas. Het Resort dankt zijn naam aan de prachtige tuinen rondom het grote buitenbad en ligplaatsen om heerlijk te kunnen zonnen.De appartementen zijn groots en modern ingericht. De gasten waarderen de volledig ingerichte keuken,badkamer, TV, wasfaciliteiten en prive balkon met zitruimte.aparte slaapkamer, grote badkamer, safe,keuken met koeling, kookplaat, oven en magnetron en terras of balkon.Handdoeken en linnen zijn inbegrepen.

Er is een buitenbad met een groot zonnig terras met zonnebedden en parasols, er is ook een kinderbadje.

 

 San Telmo Beach Appartementen (4*)    Bekijk foto's/prijzen De appartementen van San Telmo liggen in het complex rechtstreeks aan het strand van Playa de las Vistas. Het ligt in de nabijheid van het centrum van Los Cristianos, de haven, het strand en de vele bars, restaurants en winkeltjes.Grote comfortabele appartementen van ongeveer 90m², dus groot genoeg voor 4 personen. De appartementen hebben allemaal een terras en uitzicht over de Atlantische Oceaan en de haven. De appartementen stralen vriendelijkheid uit en bevatten een woonkamer, aparte tweepersoons slaapkamer, grote badkamer, safe,keuken met koeling, kookplaat, oven, magnetron, sateliet-tv en telefoon.Handdoeken en linnen zijn inbegrepen.De appartementen hebben een groot terras ( 30m² – 70m² )