Padi-training Terug naar overzicht Afdrukken E-mail

Wij werken op Tenerife samen met een gerenomeerd 5-Star PADI  Duik centrum! Alle duikers op Tenerife worden hier ontvangen, bent u een beginnende duiker of gevorderde, bij ons duikcentrum met de juiste facilities en staff vindt u de perfecte keus voor uw duik activiteiten op tenerife.

 

Ook heeft u hier de mogelijkheid tot het volgen van volledige opleidingen van PADI Open Water tot Scuba Instructeur en een groot scala aan gespecialiseerde opleidingen ; van Enriched Air Nitrox tot Diep Duiken.

 

PADI Scuba Diver:

Cursus tijd: 2 dagen

Max. Diepte: 12 meter

Heeft u ooit geprobeerd een Discover duik gemaakt? Of heeft u net besloten dat u wilt duiken in het onbekende mysterie van de diepte? Wordt een PADI Scuba Diver! Dit is de eerste stap op weg om een gecertificeerde duiker te worden!  Na slechts drie theorie lessen, met nuttige en belangrijke informatie over hoe u veilig kunt duiken met vertrouwen, bent u klaar voor het water. Slechts drie beschut water duiken later, bent u klaar om te beginnen met de twee open water duiken om uw PADI Scuba Diver cursus te voltooien!

 

Boek hier uw Padi Scuba Diver

 

PADI Open Water

Cursus: 2 tot 3 dagen

Max. Diepte: 18 meter

Dit is uw eerste stap om een onafhankelijke en gecertificeerde duiker te zijn! Duik onafhankelijk van een instructeur of divemaster, samen met vrienden thuis of op vakantie ergens op de wereldbol! Nieuwe deuren zullen worden geopend om het onderwaterleven te verkennen!

Uw cursus zal bestaan uit vijf sessies theorie, hier wordt u geleerd  hoe duikapparatuur werkt en hoe u het moet gebruiken, u krijgt uigelegd waarom u altijd moet duiken met een buddy en natuurlijk, hoe u uw eigen duik gaat plannen, zodat u kunt genieten van de diepblauwe onderwaterwereld zonder hulp van uw divemaster of instructeur. U wordt geleerd voorkomende problemen op te lossen en daarmee om te gaan.

Uiteraard gaan we zo snel mogelijk het water in. Na elke theorie sessie starten we met beschut water duiken. U leert vaardigheden om mooi en comfortabel te duiken. Zweven als een vis en glijden door het water als een schildpad!

Open water tijd! Wanneer u klaar bent met alle vaardigheden en oefeningen is het tijd om deze toe te passen in de zee. U gaat duiken in diepere wateren, waar u de laatste vaardigheden zult afronden. Uiteraard zullen we al het moois gaan bewonderen wat we tijdens deze duik te zien krijgen. Vier van deze duiken zijn nodig om w PADI open Water cursus te voltooien.

 

Boek hier uw Padi Open Water