cialis levitra gratis de prueba
Ddavp 10 mg online price
Overwintering Back to overview Print E-mail

To stay the winter in Tenerife it´s possible in all kind of ways. We are specialized in Spain and at the moment we focus on Tenerife. One of our offices are here with a 24 hours service team.

 

een warmer klimaat'. 'Overwinteren' is niets nieuws. Lang geleden al trokken de mensen in Noord-Europa met de mammoets mee naar het zuiden. Het is nu eenmaal een feit dat de mens zich bij temperaturen boven de 15 graden  een stuk prettiger voelt. De meeste overwinteraars zijn gepensioneerden, (oudere) arbeidsongeschikten (in overleg met de uitkerende instantie kan er vaak meer dan u denkt!) en mensen met 'genoeg geld', kortom, mensen die zonder zich zorgen te hoeven maken over hun inkomen langere tijd naar het buitenland kunnen.

Of u een accommodatie nu voor 2 weken of voor een langere periode wilt huren, alles is mogelijk. De prijzen voor lange termijn verhuur, zijn beduidend langer dan de reguliere vakanties. Zo kunt u voor een hele lage weekprijs toch van de winterzon genieten en uiteraard met alle service van Peterman-Moral.
 
buy Levitra with mastercard online pharmacy