Overwinteren Terug naar overzicht Afdrukken E-mail

Overwinteren kan (en gebeurt) op alle mogelijke manieren. Wij zijn gespecialiseed in Spanje en op dit moment richten wij ons op Tenerife. Een van de kantoren is hier aanwezig met een 24 uur serviceteam. ´De overwinteraar' bestaat niet, iedereen doet het op zijn of haar eigen manier!

 

een warmer klimaat'. 'Overwinteren' is niets nieuws. Lang geleden al trokken de mensen in Noord-Europa met de mammoets mee naar het zuiden. Het is nu eenmaal een feit dat de mens zich bij temperaturen boven de 15 graden  een stuk prettiger voelt. De meeste overwinteraars zijn gepensioneerden, (oudere) arbeidsongeschikten (in overleg met de uitkerende instantie kan er vaak meer dan u denkt!) en mensen met 'genoeg geld', kortom, mensen die zonder zich zorgen te hoeven maken over hun inkomen langere tijd naar het buitenland kunnen.

Of u een accommodatie nu voor 2 weken of voor een langere periode wilt huren, alles is mogelijk. De prijzen voor lange termijn verhuur, zijn beduidend langer dan de reguliere vakanties. Zo kunt u voor een hele lage weekprijs toch van de winterzon genieten en uiteraard met alle service van Peterman-Moral.