cialis levitra gratis de prueba
Ddavp 10 mg online price
Disabled Back to overview Print E-mail

For the disabled holidaymakers we have searched at the island of Tenerife for accommodations who are wheelchair friendly.

 

 

 

Daarnaast is het goed om te weten al onze accommodaties gelegen zijn in Los Cristianos en Playa de las Americas, welke heel toegankelijk zijn voor rolstoelers. U kunt zelfs op het strand komen met de rolstoel en er is ook een zonneterras voor rolstoelers!

De door ons geselecteerde accommodaties omvatten zowel kleinschalige huisvesting als grotere hotels. Zorg en hulpmiddelen kunnen ter plaatse verstrekt worden, al dan niet tegen een kleine vergoeding.

 

Tenerife is door de UNESCO uitgeroepen als één van de gezondste plaatsen  ter wereld om te leven.  Daarbijkomend is het voor  rheumalijders en mensen met gewrichtsproblemen de ideale plek om te vertoeven. Het leven is in Tenerife goedkoper dan hier. Niet voor niets dat meer en meer landgenoten het grijze  achterlaten en zich vestigen in wat voordien hun favoriete trekpleister was. Of zoals velen onder ons jaarlijks enkele  maanden  de gure winters omruilen voor het subtropisch en zonrijke klimaat. De huidige crisis  heeft tot gevolg gehad dat de woon- en huurprijzen momenteel hun laagste peil hebben bereikt...

 
buy Levitra with mastercard online pharmacy