Fly & drive Costa Brava Terug naar overzicht Afdrukken E-mail

Peterman Moral Travel organiseert rondreizen (Fly & drive) door de Costa Brava, u reist alleen, met partner of met uw eigen groep, dat bepaald u helemaal zelf. 

 

Deze fly & drive arrangementen kunnen op maat samengesteld worden, u bepaald zelf u vertrekdatum en de lengte van uw reis. Wij regelen uw vervoer naar Spanje en uw huurauto ter plaatse. U krijgt uitgebreide informatie mee over de route, bezienswaardigheden en culturele activiteiten. U kunt onbezorgd op pad gaan, want uw reis wordt tot in de puntjes verzorgd. 

 

Wat wij op dit moment in ons assortiment hebben is een 8-daagse autorondreis:

 

In het spoor van Salvador Dali

Deze autorondreis voert u naar de mooiste plekjes van de Costa Brava, die plekken die Salvador Dalí al lang voor u ontdekte. De schilderachtige dorpjes in het noorden van de Costa Brava waren een bron van inspiratie voor vele kunstenaars en met name voor Dalí. Laat u verwonderen door de schoonheid van dit stukje woeste kust en geniet van de vele Catalaanse prachten die het u biedt.

 

Duur reisroute: 8 dagen
Beste reistijd: het gehele jaar
Groepsreis of individueel: individueel
Extra's Voor meer informatie over de highlights van deze reis Fly & Drive Rondreizen met keuze uit betrouwbare huurauto´s met airco. Stel u eigen Fly & Drive samen!  

 

:: Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!