cialis levitra gratis de prueba
Ddavp 10 mg online price
Fly & drive Tenerife Back to overview Print E-mail

Most people who think of the Canary Islands, think of sun, sea and sand. Another possibility is to make a roundtrip by car at Tenerife. Everything you want during your vacation is possible here. The green north, beaches in the south, the cliffs on the west coast of the island and not forgetting the highest mountain of Spain, the Pico del Teide...

 

 

Spanje is als vakantieland een bekende naam en staat voor natuur, cultuur, geschiedenis en stedeschoon. Het groen van Asturië, de afwisseling van het mondaine Barcelona en de schitterende landstreek Andalusië zijn slechts enkele hoogtepunten van dit fantastische land.

De kusten zijn al jaren immens populair bij de Nederlandse vakantieganger en dat is niet voor niets. Spanje is een ideaal land voor een autovakantie!

U vindt er heerlijke stranden, vaak in prachtige baaien, de heerlijke Mediterrane keuken en tal van interessante excursiedoelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van het centraal gelegen Barcelona, deze prachtige stad mag u eigenlijk niet missen tijdens uw verblijf in Catalonië. Maar Catalonië biedt meer! Zeer interessante steden zijn ook Girona en Tarragona, waar u naast het bezoeken vele interessante culturele bezienswaardigheden natuurlijk ook gewoon heerlijk kunt winkelen of de Catalaanse sfeer proeven op een lekker terrasje of in een echte tapasbar! De Costa's zijn dus een prima bestemming voor autoreizen naar Spanje.De meeste mensen die aan de Canarische eilanden denken, denken aan zon, zee en strand. Ook een mogelijkheid is om een autorondreis te maken op Tenerife. Alles wat u wenst tijdens uw vakantie is hier mogelijk. Het groene noorden, stranden in het zuiden, de stijlkliffen aan de westkust en niet te vergeten de hoogste berg van Spanje, de Pico del Teide. Wij werken met bouwstenen, dat betekent dat wij persoonlijk een op maat gemaakt advies voor u samenstellen. 

 

Fly & Drive Rondreis Tenerife 

Op het prachtige Canarische eiland Tenerife, kunt u ook uitstekend rondreizen. Vanuit Granadilla de Abona, gelegen aan de zuidkant van het eiland reist u via Arona, naar de westelijke kust van Tenerife. Hier kunt u genieten van de prachitge natuur bij Los Gigantes. De imponerende rotsen rijzen op sommige plaatsen bijna 1000 meter uit de zee. Los Gigantes heeft een eigen haven, waar u ook diverse leuke restaurants vindt. Hierna is de noordkust van het eiland de bestemming en u reist naar Garachico, La Orotava en Puerto de la Cruz. U kunt vanaf hier ook het binnenland van Tenerife in trekken om het Nationaal Park el Teide te bezoeken. De gelijknamige vulkaan is bijna 4000 meter hoog en is een onvergetelijke highlight van de reis. Bij Guimar kunt u de lokale pyramides bezoeken. Deze pyramides zijn opgebouwd door boeren, met gevonden stenen. Eindpunt van de reis is de hoofdstad van Tenerife, Santa Cruz.


Duur reisroute: 8 dagen
Beste reistijd: het gehele jaar
Groepsreis of individueel: individueel
Extra's Ontdek het prachtige eiland Tenerife, tijdens deze rondreis over het eiland. Voor meer informatie over de highlights van deze reis naar het Canarische eiland.
Fly & Drive Rondreizen met keuze uit betrouwbare huurauto´s met airco. Stel u eigen Fly & Drive samen!

 Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! 

 
buy Levitra with mastercard online pharmacy