cialis levitra gratis de prueba
Ddavp 10 mg online price
privacy Back to overview Print E-mail

Peterman Moral Travel respecteert uw recht op privacy. Uw gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt. Met deze privacy verklaring informeren wij u over onze werkwijze en wat er met uw gegevens wordt gedaan.

Boeken

Voor een boeking hebben wij een aantal persoonsgegevens van u nodig. Dit zijn uw naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer(s) en e-mailadres. Deze persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor zaken betrekking tot uw boeking. Denk hierbij aan verzekeringen, facturen, tickets of het bereiken van thuisblijvers in noodgevallen.

Nieuwsbrief

Wanneer u zich heeft aangemeld voor de Peterman Moral Travel nieuwsbrief, informeren wij u regelmatig per e-mail over onze aanbiedingen. Wenst u geen nieuwsbrief meer van ons te ontvangen? Dan kunt u uzelf eenvoudig via onze website afmelden.

Wet persoonsgegevens

Peterman Moral Travel respecteert de privacy van alle gebruikers van deze site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om uw boeking af te handelen, om u op een snelle en zorgvuldige manier informatie te verschaffen over uw reis, diensten, eventuele partners, en om interne analyses voor de verbetering van onze dienstverlening uit te voeren.

Wanneer u een reis boekt, nieuwsbrief of brochure aanvraagt worden de gegevens die u verstrekt door ons in de database vastgelegd. Wij hanteren de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Peterman Moral Travel legt uw gegevens en de gegevens van uw medereizigers vast voor de uitvoering van de reisovereenkomst. Uw gegevens en die van de medereizigers kunnen door Peterman Moral Travel worden gebruikt om u te informeren over relevante reisgerelateerde producten en diensten.

Indien u hier bezwaar tegen heeft, kunt u contact met ons opnemen. Te allen tijde kunt u een overzicht opvragen van uw gegevens in onze database. Indien u niet (meer) wilt dat uw gegevens worden gebruikt voor toezending van informatie door ons dan kunt u dit aan ons kenbaar maken.

Links

Peterman-Moral-Travel.nl bevat links naar andere websites. Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor de privacy van andere websites.

Vragen

Heeft u nog vragen over deze privacyverklaring? Dan kunt u een e-mail sturen naar  This email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it

 
buy Levitra with mastercard online pharmacy