Accommodaties Terug naar overzicht Afdrukken E-mail

 

Welkom bij Club Senior! Binnen Peterman Moral Travel hebben wij ons gespecialiseerd in senioren, oftwel Club Senior. Op dit moment hebben wij onze vaste accommmodaties op Tenerife, Barcelona, en aan de Costa Brava. 

 

Met name op de bestemming Tenerife hebben wij gemerkt dat het aandeel senioren groeit. Overwinteren  wordt steeds aantrekkelijker, het koude kikkerlandje een aantal maanden ontvluchten, klinkt niet zo gek…

Spanje heeft natuurlijk een heerlijk mild klimaat en is niet te ver weg van Nederland. Met gemiddeld zo´n 7 zonne-uren per dag is het ideaal voor mensen die ook in de winter van de zon willen genieten.

 

Ook voor de mindervalide vakantiegangers hebben wij op het zonnige eiland Tenerife gezocht naar accommodaties die rolstoelvriendelijk zijn met aangepaste (bad) kamers en de beschikbaarheid van hulpmiddelen. Daarnaast is het goed om te weten dat al onze accommodaties gelegen zijn in Los Cristianos en Playa de las Americas, welke heel toegankelijk zijn voor rolstoelers. Mocht u interesse hebben in andere gebieden in Spanje dan kunt u ons altijd vrijblijvend een aanvraag indienen zodat u niet zelf naar u vakantiebestemming hoeft te zoeken. Wij doen dat graag voor U!

 

 

Compostela Beach (3*) 

 

Deze appartementen hebben een uitstekende ligging in Playa de las Americas, recht tegenover het strand van Las Vistas. Alle appartementen zijn goed ingericht en bevatten een huiskamer, een aparte tweepersoons slaapkamer, badkamer, keuken met koelkast, kookstel, magnetron, safe, terras/balkon.Linnen en handdoeken zijn hierbij inbegrepen.

Er is een buitenbad met een groot zonnig terras met zonnebedden en parasols, er is ook een kinderbadje.

 

Klik hier  voor prijzen en beschikbaarheid van Compostela Beach

 

 

Royal Garden Appartementen  (4*) 

Tenerife Royal Garden is een “beach-front” Resort gelegen tussen Los Cristianos en het levendige Playa de las Americas. Het Resort dankt zijn naam aan de prachtige tuinen rondom het grote buitenbad en ligplaatsen om heerlijk te kunnen zonnen. De appartementen zijn groots en modern ingericht.

De gasten waarderen de volledig ingerichte keuken,badkamer, TV, wasfaciliteiten en prive balkon met zitruimte.aparte slaapkamer, grote badkamer, safe,keuken met koeling, kookplaat, oven en magnetron en terras of balkon.Handdoeken en linnen zijn inbegrepen.

Er is een buitenbad met een groot zonnig terras met zonnebedden en parasols, er is ook een kinderbadje.

 

Klik hier  voor prijzen en beschikbaarheid van Tenerife Royal Gardens 

 

Vista Sur 

 

De mooie recentelijk gerenoveerde appartementen van Vista Sur zijn zeer ruim en compleet ingericht. De ligging is ideaal, direct aan het mooie Las Vistas strand en op steenworp afstand van een aantal gezellige en populaire winkelcentra en de gezellige wandelboulevard.  

Er is een bar en supermarkt aanwezig. Twee à la carte restaurants met uitzicht op het zwembadterras en in de mooie, tropische tuin een zwembad. 

Ook deze appartementen zijn volledig ingericht, keuken, badkamer, TV, wasfaciliteiten en terras met zitje. Handdoeken en linnen zijn inbegrepen. Zeer geschikt voor langere periodes.

 

Klik hier  voor prijzen en beschikbaarheid van Vista Sur