cialis levitra gratis de prueba
Ddavp 10 mg online price
Tossa de Mar
Tossa de Mar is één van de vele badplaatsen gelegen aan de Costa Brava en  zeer geliefd bij Nederlanders.  Karakteristiek is de Middeleeuwse burcht; een toeristische trekpleister waar de oude binnenstad met daarop de resten van de burcht en het prachtige uitzicht op het strand voor veel  sfeer zorgt. Tossa de Mar is geen grote badplaats, het dorp telt nog geen tienduizend vaste inwoners. Het centrum bestaat uit een groot aantal kleine witte straatjes met volop (souvenir)winkels, restaurants, cafés, barretjes en terrasjes.    Read more...
Lloret de Mar

De bekendste en meest populaire badplaats aan de Costa Brava is Lloret de Mar. Lloret de Mar is uitermate geschikt voor hen die van zon, strand en uitgaan houden. In het hoogseizoen zijn er dan ook  vele jongeren te vinden.  Men vindt er volop cafés, discotheken, clubs, bars, terrassen en (Nederlandse) eettenten.  Maar ook afwisselende landschappen van strand, bos, rotspartijen en een heldere zee met watersportmogelijkheden behoren tot de omgeving. Lloret de Mar kent tevens een goed onderhouden zandstrand. 

 

 

   Read more...
Blanes

Blanes is een zeer populaire badplaats onder toeristen. Voor jong en oud is het hier goed vertoeven. In het oude centrum en aan de lange boulevard bevinden zich vele restaurants, bars, terrassen, winkels, cafés en discotheken. Dat Blanes van oudsher een vissersplaats is, kunt u nog steeds merken aan de prachtige vissers- en jachthaven met de traditionele visafslag.  Ook zijn er vele watersportactiviteiten voor jong en oud.

   Read more...
buy Levitra with mastercard online pharmacy