cialis levitra gratis de prueba
Ddavp 10 mg online price
Waarom verzekeren

Vragen die ons regelmatig gesteld worden zijn: is het wel nodig om reisverzekering af te sluiten? Ik ben toch al tegen ziektekosten in het buitenland verzekerd bij mijn zorgverzekeraar? Ons advies? Sluit altijd een reisverzekering af als u op reis gaat!

   Read more...
Single Trip Cancellation Insurance

U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht, dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken. Want het kán gebeuren dat een geboekte reis niet door kan gaan of dat u halverwege naar huis moet. Dan is een Kortlopende Annuleringsverzekering ideaal.

   Read more...
Multi Trip Cancellation Insurance

Gaat u per jaar meer dan eens op vakantie? Soms lang, soms kort, soms ver weg en soms lekker dichtbij huis? Dan mag een Doorlopende Annuleringsverzekering niet ontbreken. 

   Read more...
Single Trip Travel Insurance

Altijd een reisverzekering op maat. Dankzij de vele uitbreidingen kunt u uw Kortlopende Reisverzekering helemaal zelf samenstellen. Zo betaalt u alleen voor dat wat ú nodig heeft. Tip: denk ook aan een passende annuleringsverzekering, zodat u geen kosten heeft als u onverwachts niet op vakantie kunt.

 

   Read more...
Multi Trip Travel Insurance

 

Zonder zorgen op vakantie, naar de zon, de sneeuw, een wereldstad of lekker de bergen in. Waar u ook naartoe gaat, met de Doorlopende Reisverzekering bent u het hele jaar door verzekerd. Hoe vaak u ook op vakantie gaat. Heeft u onverwachts hulp nodig? Dan staan wij dag en nacht voor u klaar. De Europeesche: al negentig jaar uw nummer één reisverzekeraar!

 

   Read more...
Lang Op Reis Verzekering

Dé verzekering voor de ware globetrotter!!! Zonder zorgen op wereldreis, studiereis, stage of werkvakantie naar het buitenland. Andere culturen, nieuwe mensen of uw eigen grenzen leren kennen. Om welke reden u ook voor langere tijd naar het buitenland gaat, met de Lang-op-Reisverzekering bent u de hele periode grenzeloos goed verzekerd. Met een maximum van maar liefst twee jaar.

   Read more...
buy Levitra with mastercard online pharmacy